Za medije

Podprite nasPomagajte ohranjati lutkovno dediščino

GRADIVO IN INFORMACIJE ZA MEDIJE

Tukaj boste našli informacije, najnovejša sporočila za javnost, slikovno, avdio in video gradivo o Lutkovnem muzeju. Za splošna vprašanja o promociji Lutkovnega muzeja se obrnite na Lutkovno gledališče Ljubljana. Pokličite +386 1 548 45 43 ali nam pišite preko e-pošte.

Promocijsko gradivo

Za visokoresolucijsko slikovno, avdio in video gradivo pokličite na telefonsko številko +386 1 300 09 75 ali pa nam vaše želje sporočite preko e-pošte. Vsa sporočila za javnost, slikovno, avdio in video gradivo so avtorsko zaščiteni. Akreditirani mediji jih lahko uporabljajo izključno za promocijo muzejske razstave in drugih muzejskih dogodkov. Reprodukcije gradiva niso plačljive, brez izjeme pa se mora pri uporabljenem gradivu navajati vir. Kopiranje in uporaba v komercialne namene sta prepovedani. 

Tiskano promocijsko gradivo (muzejske publikacije ipd.) lahko kupite na blagajni Lutkovnega gledališča Ljubljana in v trgovini Doživetja za domov na Ljubljanskem gradu. Ob predložitvi akreditacije in načrtovane objave lahko novinarji pridobijo muzejske tiskovine brezplačno. Za več informacij prosimo pokličite +386 (0)1 300 09 75 ali nam pišite preko e-pošte.

Celostna podoba LUM

Visual Identity Packages
Prenesite CGP datoteke  

Izposoja muzejskih predmetov

Izposoja muzejskih predmetov v lasti Lutkovnega gledališča Ljubljana je pogojena s posodbeno pogodbo. Za več informacij prosimo pokličite +386 (0)1 300 09 75 ali nas kontaktirajte preko e-pošte.